torsdag 28. oktober 2010

Støttegruppe i Hammerfest for overvektige

Etter å ha slitt med overvekt og utallige forsøk på vektreduksjon har jeg innsett at dette ikke er lett å gjøre alene. Jeg har troen på at det å ha støtte blandt likesinnede er en veldig viktig del av prosessen med å endre livsstil og redusere vekten. Derfor ønsker jeg å opprette ei støttegruppe i Hammerfest for oss som er overvektige.

Det er ikke meninga at gruppa skal fungere som ei slankegruppe a-la Grethe Roede. Det skal ikke være noen slags press for å slanke seg, og det er heller ingen forutsetning for å være med i gruppa at du ønsker å slanke deg. Det som er meningen er at vi skal kunne møtes og ha det hyggelig sammen, flire litt, trøste hverandre, motivere hverandre, kanskje dele tips med hverandre hvis vi ønsker det.

Jeg ønsker å få til å møtes i løpet av november. Da kan vi snakkes nærmere om hvor ofte vi skal møtes og hva vi ønsker å gjøre sammen. Jeg kunne for eksempel tenke meg at vi hadde en fast dag i uka der vi dro på svømming sammen.

Høres dette ut som noe du har lyst til å være med på, ja så ta kontakt!

Dere kan kontakte meg her på bloggen (skriv kommentar til dette innlegget), eller dere kan sende meg en mail: beatelill@gmail.com

2 kommentarer:

  1. Bra tiltak! (Spre det inne på f.eks lavkarbo.no?)

    SvarSlett
  2. Fint tiltak, håper du får til en slik gruppe :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails